di 14 apr 2020, 17.00
Webinar

Webinar met chef-kok Rudolf Brand

Over zijn strijd tegen voedselverspilling en het belang van circulair koken
Gratis, extern reserveren

We hebben ons er allemaal weleens schuldig aan bevonden. Een restje pasta dat de prullenbak in gaat. Een open blikje tomatenpuree dat weken achterin de koelkast leeft. Een banaan die bruin en ongepeld de groenbak in verdwijnt. Of een krop sla dat slechts een paar blaadjes lichter weer wordt weggegooid. Jaarlijks wordt in Nederland per persoon 150 euro aan goed voedsel weggegooid. Naast dat dit niet goed is voor onze portemonnee, is het ook niet goed voor het milieu. Onze chef-kok Rudolf Brand geeft een webinar over zijn strijd tegen voedselverspilling. Hij deelt de principes van circulair koken en hoe dit concreet in zijn werk gaat.

Bij Circl Restaurant is het onze missie om voedselverspilling tegen te gaan door de principes van circulair koken toe te passen. En dit zie je terug in allerlei aspecten. Zo werken we bijvoorbeeld met groenten en fruit uit restpartijen, die anders weggegooid zouden worden. En passen we duurzame kooktechnieken als wecken en fermenteren toe, om voedselverspilling tegen te gaan. Met zo min mogelijk energieverbruik en afvalproductie, creëert onze chef-kok Rudolf Brand de lekkerste gerechten.

Maar ook jij kan voedselverspilling tegen gaan door circulair te koken. Wil je weten hoe? In ons aankomende webinar (online seminar) op 14 april om 17.00, neemt onze chef-kok Rudolf Brand je mee in zijn wereld van circulair koken.

Inmiddels zit de webinar helemaal vol. Iedereen die zich heeft aangemeld heeft een mail ontvangen met daarin verdere instructies voor deelname aan de webinar. Geen mail ontvangen? Neem dan contact op met Maartje de Ruig.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.