Week van de Circulaire Economie

vrijdag 5 feb 2021, 14.00 - 15.00

Workshop | Spoedcursus circulariteit

Circulaire Economie: Wat kan ik er aan doen? En wat is de sleutel tot succes?
Dia10

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

C I R C L+ABN

In deze workshop krijg je een proeverij van 1 uur van de Sustainable MBA in One Day die Paul van Ruiten samen met Annick Schmeddes verzorgt. Tijdens de workshop leer je hoe jij zelf een bijdrage kunt leveren aan een circulaire economie. Met behulp van een werkboek dat van tevoren wordt toegestuurd leer je hoe je zelf stappen kunt zetten in de richting van een circulaire economie en je vertaalt deze aanpak naar de organisatie waar jij zelf werkt. Schrijf je dus nu in!

Deze sessie laat je inzien welke succesfactoren er zijn om het concept van een circulaire economie in een bedrijf te omarmen, en welke belemmeringen er zijn. Aan de hand van concrete voorbeelden worden de voordelen voor bedrijf en maatschappij toegelicht.

Vervolgens ga je aan de slag met de vraag wat jij zelf kunt doen. Aan de hand van enkele praktische stappen ga je tijdens de workshop zelf aan het werk met de gepresenteerde aanpak.

Na afloop kun je de andere manier van denken, en daarmee anders handelen gaan toepassen in jouw eigen functie. Bij de workshop hoort een werkboek dat de je zelf moeten openen op jouw computer om het in te kunnen vullen.

Dus ben jij een professional die (1) oude routines wilt veranderen en die nieuwe kennis over aansluiting van de circulaire economie binnen de bedrijfsprocessen nodig heeft om te kunnen veranderen (vernieuwen), of een professional die (2) zelf wilt bijdragen aan een circulaire economie en er daarom meer van wilt weten (versnellen)? Dan is deze workshop voor jou.

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks