Congressen
di 14 sep 2021, 00.00 - 00.00
Livestream

Circulair Ondernemen: WTF #1

Weg Tot Financiering: hoe ondernemend Nederland de circulaire transitie kan versnellen
Gratis toegang

We snappen dat jij als ondernemer uitdagingen ervaart bij het realiseren van je circulaire proposities – en ook bij het aantrekken van de benodigde financiering daarvoor. Circulair Ondernemen: WTF?! is speciaal voor ondernemingen die de switch naar circulair nog niet (volledig) hebben gemaakt maar dat wel willen. In elke aflevering presenteren we een belemmering op de Weg Tot Financiering.

Programma

15.45 - 16.00u | Virtuele inloop

"Loop" een kwartier voor aanvang van de talkshow digitaal binnen, pak pen en papier, neem nog wat te drinken en ga met een gerust hart zitten. Jij bent er klaar voor!

16.00 - 17.00u | Talkshow

Tijdens de talkshow neemt Hein Brekelmans je mee langs verschillende voorbeelden van ondernemers en de laatste inzichten uit de praktijk. We hopen dat jij je tijdens de uitzending actief mengt in het gesprek door jouw eigen vragen te stellen in de chat en door te reageren op de poll vragen.

17.00 - 17.30u | Napraat-sessie met Versnellingshuis Nederland Circulair!

Heb je na de uitzending behoefte aan een gesprek met collega ondernemers en experts op het gebied van circulair ondernemen? Dan is er de napraat-sessie! In deze video-call kan jij jouw vragen en dilemma's voorleggen aan de groep en zo toch nog het antwoord op jouw specifieke vraag krijgen óf die handige tip voor wat je concreet zelf (anders) kan gaan doen. Wil je er bij zijn? Geef het dan aan bij het aanmelden op deze pagina!

Circulair Ondernemen: WTF?!
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.