Week van de Circulaire Economie

donderdag 4 feb 2021, 12.30 - 17.00

ASK AN EXPERT | Impact in 100 dagen

Ondernemers met duurzame ambitie opgelet! Vraag duurzame innovatie experts het hemd van hun lijf en vind de oplossing voor jouw uitdaging
Impact Nation logo groen

Gratis toegang

Ontwikkeld door

In samenwerking met

ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg
impact hub
impact-nation-black
TNW

Heeft jouw bedrijf de ambitie om te verduurzamen maar moeite dit in de praktijk te brengen? De duurzame innovatie experts van Impact Nation helpen jou om duurzaamheid op een praktische manier onderdeel van jouw organisatie te maken. Hoe dan? Precies daarover kan je in gesprek tijdens de Week van de Circulaire Economie! Drie keer een half uur staan onze experts klaar om jou verder te helpen bij je zoektocht naar de oplossing voor jouw duurzame uitdaging. Lees hieronder wanneer en meld je aan!

Wij staan voor jou klaar op de volgende momenten

  • 12.30 - 13.00 uur
  • 14.30 - 15.00 uur
  • 16.30 - 17.00 uur

Denken én doen: in 100 dagen naar impact

 

Heeft jouw bedrijf een ambitie om te verduurzamen, maar moeite met het in de praktijk brengen ervan? 

Impact Nation biedt vanuit ABN AMRO een duurzaamheidsversnelling aan door bedrijven te koppelen aan innovatieve oplossingen. In vier praktische stappen wordt de duurzaamheidsambitie omgezet naar directe output. Deze stappen bestaan uit:

  1. een Challenge Shaping Workshop, waarin de ambitie tijdens een online ingerichte sessie op een interactieve manier tot een concrete challenge wordt gevormd
  2. een Scouting Proces die de match met de innovatieve start-up maakt
  3. een 100 Day Collaboration periode in welke de challenge wordt opgelost en 
  4. een DemoDay als exposure voor de final output. 

Impact Nation richt zich op middelgrote bedrijven met een duurzaamheidsambitie. Het programma is zowel geschikt voor bedrijven die al een leidende positie hebben als duurzaam bedrijf als voor bedrijven die een start willen maken. 

Kortom: wij vragen aan jou de wil en wij bieden de impact!

Week van de Circulaire Economie
Tijdens de Week van de Circulaire Economie staat de agenda bij Circl volledig in het teken van circulariteit. Op deze reekspagina hebben we alle programma's uit de Weken voor je bij elkaar gezet!
Naar reeks