Week van de Circulaire Economie
7 februari - 12 februari 2022
Week van de Circulaire Economie

Wil je de programma’s terugkijken?
Klik dan in het menu hierboven op een van de dagen of hieronder op de naam van het programma. 

De Week van de Circulaire Economie 2022

De Week van de Circulaire Economie is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 zetten veel ondernemers en organisaties hun deuren open om andere professionals mee te nemen in de circulaire economie. Ook dit jaar fungeert Circl, het circulair paviljoen van ABN AMRO, als centrale hub, naast andere hubs in het land. Het thema dit jaar is: ‘Actieplan voor de toekomst’. Ons hoofdprogramma bestaat uit drie themadagen.

We hopen je volgend jaar te mogen verwelkomen! Meld je aan voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

Op zoek naar de programma’s van de Week van de Circulaire Economie 2023? Klik hier.

En we hebben nog meer

Naast het hoofdprogramma bieden we, samen met partners, extra content aan. We openen de week met een pre-screening van de documentaire ‘Going Circular’, van de makers van de bekroonde film ‘My Octopus Teacher’. Verder kun je je aanmelden voor de landelijke conferentie Circulaire Economie, hebben we op vrijdag een presentatie door de gemeente Amsterdam en sluiten we de week af met het Versnellingscafé.

Klik hieronder voor meer informatie.

In vogelvlucht de basisprincipes van de circulaire economie leren?

Circulaire economie is een abstract begrip. In dit artikel maken we het tastbaar. Aan de hand van theoretische inzichten en praktische voorbeelden leer je alles wat je in de beginsel moet weten van circulariteit. Wat is het? Wat levert het op? En waarom is het belangrijk dat we de overstap van een lineaire economie naar een circulaire economie moeten maken? In deze crash course leer je er alles over.

Maak je persoonlijke actieplan voor jouw rol in de transitie naar een Circulaire Economie in 2022: Mijn Actieboek

Om het thema ‘Actieplan van de toekomst’ kracht bij te zetten, heeft Circl een actieboek ontwikkeld. Met dit actieboek word je als professional ondersteund om gedurende de week te reflecteren op jouw rol als professional in de transitie naar circulaire economie. Het invullen van het actieboek resulteert in een concreet, persoonlijk stappenplan naar een circulaire toekomst. Je kunt dit document gebruiken om aantekeningen te maken bij programma’s, doelen te formuleren voor jezelf voor 2022 en om te reflecteren op jouw rol of jouw organisatie in de transitie naar een circulaire economie.

Blijf je graag op de hoogte van alle evenementen die Circl organiseert? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief zodat we je zo nu en dan een update kunnen sturen.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.