Colleges & Masterclasses

woensdag 26 mei 2021, 18.00 - 19.00

CIRCL College Tour #24: Radicale Circulaire Economie

Hans Stegeman neemt ons mee op ontdekking naar de spelregels voor een nieuw economisch systeem

In samenwerking met

triodos
ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Hans Stegeman

Er wordt inmiddels al weer jaren geschreven over de circulaire economie. Maar vaak wordt vergeten dat het niet alleen gaat over businessmodellen, ontwerpen en grondstofstromen. Wil het een economie zijn, dan gaat het ook over markten en instituties. We moeten op zoek naar de veranderingen in de economische regels die van een circulaire economie meer maken dan een recyclingfabriek.

Ben je ook benieuwd naar Hans Stegeman zijn visie om de circulaire economie te laten floreren? Schrijf je dan snel in!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks