Colleges & Masterclasses

woensdag 24 nov 2021, 18.00 - 19.15

CIRCL College Tour #28: Constructief Radicaal Ondernemerschap

Michel Scholte neemt ons mee in wat de nieuwe economie is en hoe hij met constructief radicaal ondernemerschap de wereld probeert te veranderen

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

Impact_Institute_TM-1
ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Michel Scholte

Michel is directeur van Impact Institute en True price en begin dit jaar benoemd tot Minister van de Nieuwe Economie. Met het Impact Institute streeft hij naar het inzichtelijk maken van maatschappelijke impact en met True Price zet hij zich in voor transparantie in hoeveel producten nou écht kosten voor consument en leverancier. In dit college vertelt Michel wat de nieuwe economie is en hoe hij met radicaal constructief ondernemerschap de wereld probeert te veranderen.

Ben jij ook benieuwd naar zijn visie op de transitie naar een duurzame, circulaire economie? Meld je dan snel aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks