wo 30 okt 2019, 18.15
Event space

CIRCL College Tour #11: Duurzame Innovatie Revolutie

Bart Bossink deelt zijn visie op een nieuw tijdperk waarin langetermijndenken en duurzaam innoveren floreert. Join the revolution!
Gratis, extern reserveren

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Bart Bossink van VU Amsterdam

De afgelopen 25 jaar brak professor Bart Bossink zich het hoofd over de vraag op welke wijze duurzame winstgevendheid het zou kunnen gaan winnen van platgeslagen winst-denken. Inmiddels heeft hij antwoorden en deelt deze met politici, ondernemers, managers, onderzoekers, studenten; eigenlijk met iedereen die het wil horen. Want wie nieuwsgierig is, kennis opdoet en wil luisteren, kan daarna de stap zetten naar duurzaam handelen en deelnemen in de grootste verandering van deze tijd: de duurzame innovatie revolutie. Voorbeelden hiervan zijn een toenemende integratie van het Triple Bottom line (People-Planet-Profit) denken in reeds bestaande bedrijven (bijvoorbeeld DSM, Unilever) en in nieuwe bedrijven (bijvoorbeeld Car2Go, Vandebron). Volgens Bart Bossink is het nieuwe tijdperk al lang begonnen en nog zeker niet ten einde.

Benieuwd naar zijn visie op de duurzame innovatie revolutie en wat jouw rol hierin kan zijn? Kom naar het college en ontdek hoe jij in actie kunt komen!

Programma

18:15 - Ontvangst
18:30 - Aanvangst & Welkom
18:40 - College Bart Bossink
19:20 - Q&A met Talitha Mac-Lean
19:40 - Afsluiting & borrel
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.