wo 27 feb 2019, 18.30 - 19.40 uur

CIRCL College Tour #4: From restorative to regenerative

Geanne van Arkel, MVO Manager van het jaar 2018, neemt je mee in haar praktijkervaringen en lessons learned met Interface
Gratis, extern reserveren

Terug naar de collegebanken met Circl Collegetour! In dit programma leer je alles over thema's de relevant zijn voor de transitie naar een duurzame wereld. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Klimaatverandering is een uitdaging die ons allemaal raakt, als individuen en organisaties. Hoe kun je ervoor in actie komen? Door de kennis van de natuur en circulair denken te combineren. Geanne van Arkel, MVO manager van het jaar en Head of Sustainable Development bij Interface neemt je in dit college mee in haar praktijkervaring en lessons learned. Al in de jaren '90 raakten ze bij Interface geïnspireerd door Paul Hawken die met zijn boek The Ecology of Commerce bewijst dat ecologie en economie kunnen samengaan als je leert van de natuur. Het recent gelanceerde Project Drawdown laat zien hoe we radicaal onze CO2 voetprint kunnen terugbrengen én tegelijkertijd de Sustainable Development Goals kunnen realiseren.

Hoe integreer je deze holistische aanpak in je circulaire ambitie en wat kun je concreet doen? Hoe bouw je als een bos en functioneert je product als plant? Met wie werk je samen en hoe krijg je mensen mee? Je leert het in dit college!

Programma

18:15 - Ontvangst
18:30 - Aanvangst & Welkom door Circl
18:40 - College Geanne van Arkel
19:20 - Q&A met Henk Hofstede
19:40 - Afsluiting en borrel
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.