Colleges & Masterclasses
di 9 jun 2020, 16.30
Webinar

Corona Reset #3 Ruud Koornstra

In gesprek met frisse denkers over een nieuw tijdperk. Deze week: Ruud Koornstra, voorzitter Stichting SCO en ondernemende activist over hoe de crisis ons brengt van energietransitie naar energierevolutie
Gratis toegang

Corona legt pijnlijk de problemen van onze huidige economie bloot. Maar kan deze crisis ook het beslissende keerpunt zijn en een nieuw tijdperk inluiden, met doorbraken richting een duurzamere en socialere toekomst? En zo ja, hoe dan? Terwijl we letterlijk geen kant op kunnen, snakken we meer dan ooit naar lonkende nieuwe perspectieven.

In deze splinternieuwe webinarreeks gaan we daarom in gesprek met frisse nieuwe denkers, visionairs en eigentijdse profeten over het inrichten van een nieuw tijdperk. Hoe willen we zelf dat onze post-corona samenleving eruit gaat zien? Welke economie hebben we daarvoor nodig, en wat is de rol van de overheid, ons belastingstelsel en de financiële sector? En waar liggen nú – ondanks alle uitdagingen – kansen om de eerste stappen in die richting te zetten?

Join the #reset movement!

De webinars zijn bedoeld om samen na te denken en te bouwen aan de toekomst. We hebben alvast een paar frisse denkers voor jullie uitgenodigd, maar zijn ook erg benieuwd naar jullie ideeën over de reset. Dus, ben jij ook een frisse denker? Discuseer dan mee tijdens de webinar en laat ons weten als je vindt dat we nog iemand missen in de sprekers line-up. Jullie wensen nemen wij graag mee voor de volgende afleveringen.

Bekijk de webinar hier.

Programma

16:15 Digitale inloop
16:30 Kick-off en presentatie
17:00 Interview tafelgast
17:10 Live Q&A
17:30 Einde
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.