Colleges & Masterclasses

woensdag 23 mrt 2022, 14.00 - 15.00

De Welzijnsmonitor: Sector Bouw

De Welzijnsmonitor over Sector Bouw

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

ABN AMRO

Tijdens de corona pandemie heeft het welzijn en de veiligheid van de werknemers in de Bouwsector zich ontwikkeld. We gaan in gesprek met de sector zelf: hoe ziet het er in de praktijk uit ten opzichte van de perceptie van de werknemers? Wat kan er anders of beter?

Terwijl de economie door de pandemie een flinke dip te verduren had, nam het welzijn van de werkende Nederlander juist toe. Dit blijkt uit een rapport van ABN AMRO over de prestaties van sectoren, waarbij naar meer factoren is gekeken dan enkel economische groei.

Zo speelt ook in de sector bouw welzijn & veiligheid een belangrijke rol. Werknemers zijn hier positiever over geworden tijdens de corona crisis. Ondertussen staat de bouw nog steeds in de top 5 van sectoren met de hoogste aantallen ongevallen en ligt er een uitdaging om gezondheid en duurzame inzetbaarheid te verbeteren.

Benieuwd hoe het zit? Schrijf je in voor dit online event.

N.ieuw E.conomisch O.ntwerp
Hier vind je webinars, podcasts, videos, artikelen en data voor meetup’s over het inrichten van een nieuw tijdperk. We gaan in gesprek met frisse denkers, visionairs en jullie en zoomen in op vijf onderwerpen die de economie kunnen resetten.
Naar reeks