Colleges & Masterclasses

maandag 16 mei 2022, 13.00 - 14.00

De Welzijnsmonitor: Sector Retail

De Welzijnsmonitor over Sector Retail

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

ABN AMRO

Het welzijn van de werknemers binnen de retailsector heeft zich ontwikkeld tijdens de pandemie. We gaan in gesprek met de sector zelf: hoe ziet het er in de praktijk uit ten opzichte van de perceptie van de werknemers? Wat kan er anders of beter?

Terwijl de economie door de pandemie een flinke dip te verduren had, nam het welzijn van de werkende Nederlander juist toe. Dit blijkt uit een rapport door ABN AMRO over de prestaties van sectoren, waarbij naar meer factoren is gekeken dan enkel economische groei.

Zo speelt welzijn ook en belangrijke rol in de sector Retail. Werknemers staan positief tegenover hun arbeidsomstandigheden maar ervaren weinig zelfstandigheid en mogelijkheden om door te groeien of te leren.

Tijdens de coronacrises zijn veel werknemers in een andere sector gaan werken waardoor het structurele personeelstekort nog nijpender is geworden. In deze uitzending ontleden we deze ontwikkelingen en gaan we dieper in op de kansen die ontstaan wanneer het welzijn van medewerkers groeit.

Benieuwd hoe het zit? Schrijf je in voor dit online event.

N.ieuw E.conomisch O.ntwerp
Hier vind je webinars, podcasts, videos, artikelen en data voor meetup’s over het inrichten van een nieuw tijdperk. We gaan in gesprek met frisse denkers, visionairs en jullie en zoomen in op vijf onderwerpen die de economie kunnen resetten.
Naar reeks