English
do 9 mei 2019, 18.30 - 22.00
Event space

Female Impact Dinner

Benefietdiner voor Lock Me Up waarbij je inspirerende vrouwen ontmoet en leert hoe je zelf het verschil maakt!
Toegang vanaf € 50

Er liggen nog veel kansen op het gebied van gendergelijkheid. Toch zijn er ook genoeg vrouwen die écht impact maken, een inspiratiebron zijn en zich niet laten tegen houden door traditionele denkwijzes en structuren. Wij nodigen tijdens dit benefietdiner voor stichting Free a Girl, in de aanloop naar de Lock me Up week, bijzondere vrouwen uit die hun persoonlijke verhaal delen over de volgende thema's; gendergelijkheid, social impact en female empowerment. Eén van onze sprekers deze avond, Christina Moreno, is het schoolvoorbeeld van een vrouw met ambitie en dromen die alle kansen heeft benut. Ze groeide op in een kansarm gezin, maar kon door sociale hulpverlening toch studeren en startte uiteindelijk naast haar baan als advocaat stichting She Matters. Met She Matters helpt ze vrouwelijke vluchtelingen in Nederland aan een baan.

Tijdens een diner met heerlijke gerechten van chef kok Rudolf Brand ontmoet je gelijkgestemden, leer je van elkaars struggles & successen en ontdek hoe jij het verschil kunt maken privé en op professioneel vlak. Wil jij ook met andere ambitieuze powervrouwen in verbinding komen, gedachtes uitwisselen, en je uitdagingen bespreken? Reserveer dan nu je plek, de kosten voor het programma inclusief diner en drankjes bedragen 50 euro.

Wij waarderen het enorm als je nog een individuele donatie wilt doen aan stichting Free a Girl, via de Circl website voor Lock Me Up: https://www.lockmeup.nl/circl-amsterdam

LET OP: Maak je aanmelding compleet door je kaartje te kopen via de betaallink in je aanmeldbevestiging

Programma

18:30 - Aanvangst, Welkom & Introductie

Welkomstwoord door Marjolein Goense, ABN AMRO
Introductie door Gwen van Poorten, Free A Girl

19:00 - 19:30 Thema – Gender Equality

- Marie Weijler, Princip.al
- Cathelijne Blok, The TittyMag

19:30 - Voorgerecht
20:00 - 20:30 Thema – Female Empowerment

- Nancy Poleon, BrandedU
- Eve Tomaszewski, The Goaldiggers Club

20:30 - Hoofdgerecht
21:15 - 21:25 Thema – Social Impact

Christina Moreno, She Matters

21:25 - 21:50 Dessert
21:50 - 22:00 Thema – Social Impact

Rita Harmsen, School for Justice

22:15 - Einde programma

Over Lock Me Up

Van 13 t/m 17 mei is Circl deelnemer van Lock Me Up; een initiatief van stichting Free a Girl die meisjes bevrijdt uit de prostitutie en een veilige toekomst geeft, en tegelijkertijd de daders gerechtelijk vervolgt. Het uiteindelijk doel is om als Circl minimaal 25.000 euro op te halen voor Free a Girl – Lock me Up, maar we gaan natuurlijk voor meer! In de aanloop naar Lock me Up organiseren we het Female Impact Dinner om aandacht te genereren voor dit belangrijke thema.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.