Colleges & Masterclasses

dinsdag 24 mei 2022, 20.00 - 21.00

Expert Talks: De wereld van Crypto

Een discussie tussen de bank en een financiële innovator over de plek van crypto in het huidige (en toekomstige) financiële landschap.

In samenwerking met

ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Hoe kan je meer uit jouw geld halen en hoe doe je dat op een duurzame manier? Circl en ABN AMRO zoeken het uit in de reeks Expert Talks waarbij we inzoomen op het thema investeren. Van crypto's tot groen beleggen: de innovators gaan hun eigen koers in de financiële sector. Deze experts leggen uit wat er speelt en welke nieuwe investeringsmogelijkheden er opkomen. Ons doel: jou informeren, inspireren en in beweging brengen om weloverwogen keuzes te maken wanneer je gaat investeren. In deze aflevering komt het thema crypto aan bod.

Crypto’s of cryptocurrency zijn inmiddels geen onbekende onderwerpen meer. Bitcoin en andere cryptocurrencies hebben in de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. Met crypto’s kun je zonder tussenkomst van derde partijen betalen of betaald krijgen, maar wat is de uitvinding van crypto?

We richten ons op de beginnende belegger in crypto. Onderwerpen die aan bod komen zijn de laatste ontwikkelingen rondom crypto assets, en welke impact de blockchain en crypto hebben op de financiële wereld.

Moderator Marjan van der Plas (Compliance Manager, ABN AMRO) gaat in gesprek met:
Ralph Wessels (Chief Investment Strategist, ABN AMRO)
Bert Slagter (Oprichter LekkerCryptisch, spreker en schrijver)