Colleges & Masterclasses
di 24 mei, 20.00 - 21.00
Webinar

Expert Talks: De wereld van Crypto

Een discussie tussen de bank en een financiële innovator over de plek van crypto in het huidige (en toekomstige) financiële landschap.
Gratis toegang

Hoe kan jij meer uit je geld halen? Op een duurzame manier? Circl en ABN AMRO zoomen in deze reeks Expert Talks in op het thema investeren. Van crypto’s tot groen beleggen. Met voor elke groep andere experts: financiële innovators die hun eigen koers gaan in die wereld. Van hen leer je wat er nu speelt en wat er straks komt (en wat je daarmee kunt). Doe je voordeel met handige insights en spijker je kennis bij tijdens deze Expert Talks.

Crypto’s of cryptocurrency, je hebt er vast weleens van gehoord. Bitcoin en andere crypto’s hebben in de afgelopen jaren een flinke opmars gemaakt. Met crypto’s kun je zonder tussenkomst van derde partijen betalen of betaald krijgen, maar wat is de essentie van de uitvinding van crypto? Wat zijn de laatste ontwikkelingen rondom crypto assets? En welke impact hebben blockchain en crypto op de financiële wereld?

In deze aflevering richten wij ons op de beginnende belegger in crypto. Ben jij ook benieuwd naar De wereld van Crypto? Meld je dan snel aan!

*Met deze reeks talks willen wij deelnemers informeren, inspireren en in beweging brengen om weloverwogen keuzes te maken wanneer het gaat om investeren.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.