Colleges & Masterclasses
wo 23 feb, 20.00 - 21.00
Webinar

Expert Talks: Succesvol beleggen doe je zo!

Hoe kan jij meer uit je geld halen? Op een duurzame manier?
Gratis, extern reserveren

Hoe kan jij meer uit je geld halen? Op een duurzame manier? Circl en ABN AMRO zoomen in deze reeks Expert Talks in op het thema investeren. Van crypto’s tot groen beleggen. Met voor elke groep andere experts: financiële innovators die hun eigen koers gaan in die wereld. Van hen leer je wat er nu speelt en wat er straks komt (en wat je daarmee kunt). Doe je voordeel met handige insights en spijker je kennis bij tijdens deze Expert Talks.

In deze aflevering van Expert Talks leggen beleggingsexperts Judith Sanders en Janneke Willemse elkaar statements over beleggen voor, delen ze hun learnings én succesverhalen. Meld je aan voor dit gratis digitale event, duik in de wereld van (duurzaam) beleggen en stel gelijk je vragen tijdens de uitzending.

Over de sprekers:

Judith Sanders, Duurzaam Beleggingsstrateeg bij ABN AMRO is met 28 jaar ervaring een ervaren beleggingsspecialist en auteur van het boek “Zal ik het anders doen” een boek vol anekdotes over beleggen. Ook is ze verantwoordelijk voor het Duurzaam Magazine en vlogt en schrijft ze regelmatig over de (duurzame) ontwikkelingen op de financiële markten. Uitgangspunt is altijd financiële en duurzame vraagstukken op een toegankelijke wijze te duiden.

Naast presentatrice, financieel journalist, columnist en auteur, is Janneke Willemse ook enthousiast belegger. Ze won de IEX Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert, publiceerde het boek ‘Blondjes beleggen beter’ en blogt over haar eigen beleggingssuccessen (en -mislukkingen).

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour. In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.