Colleges & Masterclasses

woensdag 23 feb 2022, 20.00 - 21.00

Expert Talks: Succesvol beleggen doe je zo!

Hoe kan je meer uit jouw geld halen? En hoe doe je dat op een duurzame manier?

In samenwerking met

ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Hoe kan je meer uit jouw geld halen en hoe doe je dat op een duurzame manier? Circl en ABN AMRO zoeken het uit in de reeks Expert Talks waarbij we inzoomen op het thema investeren. Van crypto's tot groen beleggen: de innovators gaan hun eigen koers in de financiële sector. Deze experts leggen uit wat er speelt en welke nieuwe investeringsmogelijkheden er opkomen. Ons doel: jou informeren, inspireren en in beweging brengen om weloverwogen keuzes te maken wanneer je gaat investeren.

In de eerste aflevering gaan beleggingsexperts Judith Sanders en Janneke Willemse met elkaar in gesprek. Zij bespreken of het een goed idee is om te gaan beleggen, en als je dat gaat doen, wat de voordelen en eventuele risico’s zijn.  

Judith Sanders is duurzaam beleggingsstrateeg bij ABN AMRO en auteur van het boek ‘Zal ik het anders doen’, een boek vol anekdotes over beleggen. Ze is verantwoordelijk voor het Duurzaam Magazine, daarbij vlogt en schrijft ze regelmatig over de (duurzame) ontwikkelingen op de financiële markten. Haar uitgangspunt is altijd financiële en duurzame vraagstukken toegankelijk maken voor iedereen. 

Presentatrice, financieel journalist, columnist en auteur Janneke Willemse heeft een passie voor beleggen. Ze won de IEX Gouden Stier voor Beste Beleggingsexpert, publiceerde het boek ‘Blondjes beleggen beter’ en blogt over haar eigen beleggingssuccessen (en –mislukkingen).  

Judith en Janneke leggen elkaar statements voor, delen de lessen die zij hebben geleerd, én de succesverhalen van strategisch beleggen. Ze gaan ook in op de actualiteit en bespreken wat voor invloed de inval van Oekraïne door Rusland en de inflatie hebben op jouw beleggingen. 

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere aflevering nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks