Talkshow
wo 31 mei, 16.00 - 18.00
CIRCL - Event Space

Money Matters Live!

Hoe financier je een inclusieve arbeidsmarkt?
Gratis toegang

‘Money makes the world go round’. Maar draait geld ook de goede kant op? In de podcast Money Matters neemt Social Finance NL luisteraars mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.

Tijdens Money Matters Live! de talkshow, die ook als podcast wordt opgenomen, bespreekt host Ruben Koekoek met diverse gasten en experts de huidige situatie op de arbeidsmarkt, de knelpunten, de kansen voor een inclusieve arbeidsmarkt en hoe je deze kunt financieren. Ook is er ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Voor de foto’s, klik hier! 📷

De arbeidsmarkt is op dit moment ongekend krap, en toch zitten er honderdduizenden gemotiveerde mensen thuis te popelen om aan de slag te gaan. Zij hebben om diverse redenen een afstand tot de arbeidsmarkt, maar barsten van het potentieel dat nog onbenut blijft.

Ontdek samen met ons, tijdens Money Matters Live!, hoe we het potentieel van deze verborgen talenten kunnen ontsluiten en een arbeidsmarkt kunnen creëren waarin iedereen een eerlijke kans krijgt. Bovendien zullen we de cruciale vraag stellen: hoe financieren we deze inspanning om het potentieel van deze doelgroep aan te boren?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan voor deze live talkshow van Money Matters, waar we de brug slaan tussen de krappe arbeidsmarkt en de kansen die voor het grijpen liggen voor iedereen die graag wil werken!

Programma

15:30: 16:00 | Inloop
16:00 - 17:00 | Live talkshow
17:00 - 18:00 | Netwerkborrel

Foto’s

Money Matters Live
Money Matters Live
Money Matters Live
Money Matters Live
Money Matters Live
Money Matters Live
Money Matters Live
Money Matters Live

Door: Evelien Hogers

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.