reeksen-hero-image

REEKS

Money Matters

In de podcast Money Matters neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.

Gemaakt door

socfin-logo

Social Finance NL

DSC_6191a (2)

Egidio A.T.L. Bundel

Programmamaker CIRCL

Introductie

‘Money makes the world go round’. Maar draait geld ook de goede kant op?  In de podcast Money Matters over geld en impact neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.

Iedereen die de wereld een beetje mooier wil maken, is op zoek naar geld. Daarom startte Social Finance NL de podcast ‘Money Matters’. Hierin neemt Ruben Koekoek als vaste host de luisteraar mee door het landschap van impact investeren en wordt er bijgepraat over het laatste nieuws uit de impact economie.

Ruben Koekoek, directeur van Social Finance NL, heeft inmiddels al vele interessante gasten met verschillende perspectieven aan tafel gehad om te praten over geld en impact. Sinds seizoen 4 duikt hij vooral in de actualiteiten uit de impact economie die hij bespreekt met vaste panelleden Michel Scholte, Jamy Goewie, Björn Vennema en Sandra Phlippen.

Lees meer
Alle video's in deze reeks
Terugkijken
alle video’s
Gasten
Sandra_Philippen_Groot
Michel Scholte picture 2018_color
Jamy Goewie
bjorn-vennema