reeksen-hero-image

REEKS

Money Matters

In de podcast Money Matters neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.

Gemaakt door

socfin-logo

Social Finance NL

DSC_6191a (2)

Egidio A.T.L. Bundel

Programmamaker CIRCL

Introductie

‘Money makes the world go round’. Maar draait geld ook de goede kant op?  In de podcast Money Matters over geld en impact neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.

Iedereen die de wereld een beetje mooier wil maken, is op zoek naar geld. Daarom startte Social Finance NL de podcast ‘Money Matters’. Hierin neemt Ruben Koekoek als vaste host de luisteraar mee door het landschap van impact investeren en wordt er bijgepraat over het laatste nieuws uit de impact economie.

Ruben Koekoek, directeur van Social Finance NL, heeft inmiddels al vele interessante gasten met verschillende perspectieven aan tafel gehad om te praten over geld en impact. Sinds seizoen 4 duikt hij vooral in de actualiteiten uit de impact economie die hij bespreekt met vaste panelleden Michel Scholte, Jamy Goewie, Björn Vennema en Sandra Phlippen.

Lees meer
Programma's uit deze reeks
Programma’s
alle programma’s
Alle video's in deze reeks
Terugkijken
alle video’s
jeswin-thomas-XQfh5DHuhmE-unsplash

wo 31 mei 2023

Money Matters Live!

Verdieping
  • Bekijk alles
  • Artikelen
  • Podcasts
  • Video

Podcast

ma 13 mei 2024

Money Matters – Landbouw in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Céline Pessers, sustainability advisor bij ABN AMRO, die samen met boer Jeroen Klompe een essay schreef over regeneratieve landbouw.

Podcast

ma 29 apr 2024

Money Matters – Arbeidsmarktvoorzieningen in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Tof Thissen en Martine Breedveld van het UWV over hoe veel werk er nog aan de winkel is in het domein van publieke arbeidsmarktvoorziening.

Podcast

ma 15 apr 2024

Money Matters – Dynamische Arbeidsmarkt in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Annemieke Roobeek over een arbeidsmarkt waarin het normaal is van baan of sector te wisselen en je blijvend te ontwikkelen op basis van persoonlijke en maatschappelijke behoeften.

Podcast

wo 27 mrt 2024

Money Matters – Kansengelijkheid in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Hans Spekman en Rob Peelen van het Jeugdeducatiefonds over kansengelijkheid voor kinderen.

Podcast

do 14 mrt 2024

Money Matters – Energie in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Johan Barnard, Head of International Public Affairs bij pensioenfonds APG, over energie en het financieren van de energietransitie.

Podcast

ma 4 mrt 2024

Money Matters – Schulden in De Nieuwe Polder

Deze week gaat Ruben in gesprek met Geert van Dijk over schulden. In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering horen we de schrijvers van een van de essays uit de bundel.