Talkshow

woensdag 12 jun, 16.00 - 18.00

Money Matters Live!

Hoe kun je slim samenwerken om financiële gezondheid te stimuleren?

Gratis toegang

Pakhuis de Zwijger

Piet Heinkade 179, Amsterdam

In samenwerking met

circl-logo-zwart
ABN AMRO
sociaal innovatie fonds
Logo_VL_Fonds_RGB

In de tweede editie van Money Matters Live! gaat Ruben Koekoek in gesprek met gasten en experts over 'Schulden en Financiële gezondheid'.

Je kunt deze aflevering ook als podcast beluisteren!

Tijdens de tweede editie van Money Matters Live! de podcast, die nu ook als talkshow wordt opgenomen, bespreekt host Ruben Koekoek met diverse gasten en experts de huidige situatie rondom schulden, de uitdagingen en de kansen. Samen met sociale ondernemers, gemeenten en financiers onderzoekt hij hoe deze groepen kunnen samenwerken om schulden te voorkomen. Ook is er ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Financiële gezondheid is essentieel voor een zeker bestaan, minder stress en het openen van toekomstige mogelijkheden. Het tijdig signaleren en ondersteunen van mensen met schuldenproblematiek is daarom van groot belang. Hoe kunnen de overheid, gemeenten, maatschappelijke organisaties en financiële instellingen dit samen bereiken? En hoe financieren we deze initiatieven?

Ontdek het samen met ons tijdens Money Matters Live! op woensdag 12 juni in Pakhuis de Zwijger. Wil jij erbij zijn? Meld je dan snel aan voor deze live talkshow van Money Matters, waar we dit maatschappelijke probleem op tafel leggen en samen zoeken naar kansen en oplossingen om Nederland financieel gezond te maken. Mis deze kans niet om deel uit te maken van een belangrijke discussie!

Programma

  • 15:30: 16:00 | Inloop
  • 16:00 - 17:00 | Live talkshow
  • 17:00 - 18:00 | Netwerkborrel
Money Matters
In de podcast Money Matters over geld en impact neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.
Naar reeks