Talkshow

woensdag 31 mei 2023, 16.00 - 18.00

Money Matters Live!

Hoe financier je een inclusieve arbeidsmarkt?

Gratis toegang

CIRCL - Event Space & Livestream

In samenwerking met

circl-logo-zwart
ABN AMRO
sociaal innovatie fonds

‘Money makes the world go round’. Maar draait geld ook de goede kant op? In de podcast Money Matters neemt Social Finance NL luisteraars mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.

Tijdens Money Matters Live! de talkshow, die ook als podcast wordt opgenomen, bespreekt host Ruben Koekoek met diverse gasten en experts de huidige situatie op de arbeidsmarkt, de knelpunten, de kansen voor een inclusieve arbeidsmarkt en hoe je deze kunt financieren. Ook is er ruimte voor vragen vanuit het publiek.

Klik hier voor de foto’s! 📷

De arbeidsmarkt is op dit moment ongekend krap, en toch zitten er honderdduizenden gemotiveerde mensen thuis te popelen om aan de slag te gaan. Zij hebben om diverse redenen een afstand tot de arbeidsmarkt, maar barsten van het potentieel dat nog onbenut blijft.

Ontdek samen met ons, tijdens Money Matters Live!, hoe we het potentieel van deze verborgen talenten kunnen ontsluiten en een arbeidsmarkt kunnen creëren waarin iedereen een eerlijke kans krijgt. Bovendien zullen we de cruciale vraag stellen: hoe financieren we deze inspanning om het potentieel van deze doelgroep aan te boren?

Ben jij ook nieuwsgierig geworden? Meld je dan snel aan voor deze live talkshow van Money Matters, waar we de brug slaan tussen de krappe arbeidsmarkt en de kansen die voor het grijpen liggen voor iedereen die graag wil werken!

Programma

  • 15:30: 16:00 | Inloop
  • 16:00 - 17:00 | Live talkshow
  • 17:00 - 18:00 | Netwerkborrel

Foto’s

Foto’s door: Evelien Hogers Fotografie

Money Matters
In de podcast Money Matters over geld en impact neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.
Naar reeks
Je hebt gereserveerd!

Bedankt voor je aanmelding!