Food & Drinks
vr 17 mei 2019, 00.00
CIRCL - Restaurant

Themadiner: Primeurgroenten diner

Proef de jongste en meest verse groenten van Hollandse bodem tijdens een speciaal themadiner op vrijdag 17 mei.

Proef de jongste en meest verse groenten van eigen bodem tijdens een speciale themadiner op vrijdag 17 mei in Circl Restaurant. Laat je vooraf inspireren door GroenHartig met hun visie op een regeneratieve landbouw die niet alleen rekening houdt met de natuur, maar er actief bij betrokken is en zich op de bodem richt. Heb je een eigen moestuin of wil je daar mee beginnen? Verzamel geweldige inzichten over de beste manier voor mens, natuur en bodem!

Voor gerechten in Circl Restaurant laat chef-kok Rudolf Brand zich inspireren door de seizoenen en spelen groenten  de hoofdrol. Vooral de meest verse primeurgroenten van eigen bodem zijn favoriet; de frisse smaken en felle kleuren zijn moeilijk te weerstaan! Tijdens dit speciale themadiner serveren we de eerste lentefrisse primeurgroenten om je te inspireren hoe je deze zelf ook op verrassende wijze kan thuis kan serveren.

De eerste groenten van het nieuwe seizoen worden ‘primeurs’ genoemd. Niets zorgt voor meer variatie en smaaksensatie dan de groenten van het nieuwe seizoen. Tijdens dit speciale diner op 17 mei sluiten we officieel het winterseizoen met knollen en penen af en vieren een frisse start van het nieuwe seizoen met verse, jonge groenten uit eigen regio in samenwerking met GroenHartig.

 

Laat je 17 mei verrassen door de diversiteit van Hollandse Primeurgroenten met een 3-gangen diner voor € 36,-

 

Reserveer nu via het reserveringssysteem op de restaurantpagina o.v.v. themadiner Primeurgroenten.

* Beperkt aantal plaatsen

 

GroenHartig

Dit themadiner wordt samen georganiseerd met GroenHartig.
GroenHartig is een vernieuwende stadstuinderij die hoge kwaliteit salades en groenten kweekt op een manier die niet alleen rekening houdt met de natuur, maar haar actief betrekt en de bodem centraal stelt. Ze zijn gesitueerd bij MijnStadstuin in Amsterdam-West en zijn vaste leverancier van Circl Restaurant.

 

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.