Energy Transition Thursday - De energietransitie op de snijtafel

Elke aflevering een duurzame techniek én verdienmodel ontleed

Afgelopen programma's

Over Energy Transition Thursday - De energietransitie op de snijtafel

De aarde warmt op, de zeespiegel stijgt en de landbouwgrond verwarmt. Het klimaat verandert snel. Te snel. De energietransitie is een onmisbare beweging om klimaatverandering tegen te gaan. Gelukkig is het momentum voor hernieuwbare energie is groter dan ooit.

Het verdienmodel achter de duurzame techniek als sleutel voor versnelling

Om onze energiemix snel te vergroenen hebben we meer nodig dan duurzame technieken. Het verdienmodel is minstens zo belangrijk. Pas als achter elke techniek een duurzaam verdienmodel zit gaat de transitie echt versnellen. Wie dat verdienmodel sluitend krijgt, heeft goud in handen. In de serie Energy Transition Thursday behandelen we veelbelovende technieken en gaan we dieper in op het verdienmodel achter de techniek. Waar liggen kansen? Welke obstakels moeten nog worden weggewerkt? Wat is feit en wat is fictie?

Vier specialisten uit vier verschillende vakgebieden

Bij elke sessie ontleden specialisten uit de branche de techniek én het verdienmodel. Daarbij lichten ze de werking van de techniek toe, duiden ze het juridisch kader en verkennen ze hoe financiering kan bijdragen aan versnelling van de techniek.

Kom naar Circl en leg elke maand samen met experts de energietransitie op de snijtafel!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.