English

Dutch Circular Leadership Conference komt naar CIRCL

Het unieke netwerk van leiders in Nederland onder één dak samen.
Mart van Kuijck
14 augustus 2019

Op 28 november is het zover, dan vindt Dutch Circular Leadership Conference plaats bij CIRCL. Het unieke netwerk van leiders in Nederland komt onder één dak samen. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk?

Eén dag, één thema, 120 CEO’s, bestuurders, Dutch Future Leaders, vrijdenkers en influencers uit een diversiteit aan sectoren van NGO’s tot aan de financiële markten. Deze conferentie, Dutch Circular Leadership Conference 2019, is een Business-to-Society en het is een initiatief van NieuwBestuur. Klik hier voor een greep uit de deelnemerslijst. Samen wordt er onderzocht hoe de business agenda van de toekomst en de principes van circulair leiderschap eruitzien.

Bekijk hier de invite.

Iedere deelnemer draagt bij aan de Dutch Circular Leadership Conference ‘position paper’ met de strategische circulaire leiderschapsagenda van Nederland.Op 4 december 2019 wordt dit ‘position paper’ gepresenteerd aan de minister van Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking, Sigrid Kaag. Twee maanden later wordt het ook gepresenteerd tijdens het World Economic Forum 2020 in Davos, Zwitserland. Daarnaast ontwikkelen de deelnemers een circulaire leiderschap canvas voor hun eigen organisatie.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.