Colleges & Masterclasses

woensdag 28 apr 2021, 18.00 - 19.15

CIRCL College Tour #23: Leiderschap met Impact

Ontdek cruciale leiderschapsvaardigheden met het Cambridge Impact Leadership Model

Gratis toegang

Livestream

In samenwerking met

Foto 2 SUSC logo wit
ABN-AMRO_Logo_new_colors.svg

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Anne Wagenmans

Nieuw leiderschap is nodig binnen bedrijven en organisaties om succesvol te blijven. Leiderschap dat actief bijdraagt aan de sustainability strategie. Zodat management en ambitieuze professionals grote, duurzame impact kunnen maken.

Hoe ziet dit nieuwe leiderschap eruit? De University of Cambridge heeft hiervoor het Cambridge Impact Leadership Model ontwikkeld. Het model is gebaseerd op 30 jaar ervaring met onderzoek en educatie op het gebied van Sustainability Leadership.

In dit college bespreekt Anne Wagenmans op inspirerende wijze de verschillende aspecten van het Impact Leadership Model. Een pleidooi voor nieuw, krachtig leiderschap binnen bestaande organisaties. Werk jij al aan impactvolle verandering of wil je er mee aan de slag? Meld je dan snel aan!

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de ontwikkelingen op het thema dat centraal staat.
Naar reeks