Colleges & Masterclasses
wo 31 mrt 2021, 02.59 - 18.15
Livestream

CIRCL College Tour #22: De Betekeniseconomie

Kees Klomp neemt ons mee op ontdekkingsreis naar een nieuw haalbaar en houdbaar economisch paradigma
Gratis toegang

Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour! In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.

Met in deze editie: Kees Klomp

Het bestaande economische systeem blijkt steeds pijnlijker en duidelijker onhoudbaar. De ecologische en sociale problemen, die inherent zijn aan ons huidige economische doen en laten, worden groter en urgenter. We moeten op zoek naar een nieuw economisch normaal. In deze lezing neemt Kees Klomp ons mee naar de Betekeniseconomie; een nieuw haalbaar en houdbaar economisch paradigma.

Kijk de uitzending of luister hieronder:

CIRCL College Tour
Terug naar de collegebanken met CIRCL College Tour. In dit programma leer je alles over thema's die relevant zijn voor de transitie naar een duurzame, circulaire economie. Iedere maand nodigen we een expert, professor of visionair uit om een hoorcollege te geven over de wetenschappelijke ontwikkelingen van de toekomst.
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.