Circl ontvangt ULI Global Award for Excellence 2021

Circl – het duurzame paviljoen van ABN AMRO – ontvangt van de Urban Land Institute (ULI) een ULI Global Award for Excellence voor baanbrekende duurzaamheidsaanpak.
Marcus Moonen
13 oktober 2021

De uitreiking van de ULI Global Awards for Excellence vindt plaats op de herfstbijeenkomst van ULI in Chicago in oktober 2021. Deze awards worden al vanaf 1979 periodiek toegekend voor ontwikkelingsinspanningen in de private, publieke en non-profitsector.

Er zijn negen winnaars verkozen en vijf eervolle vermeldingen toegekend door een multidisciplinaire jury met brede ervaring in vastgoed en landinrichting, waaronder ontwikkeling, financiering, planning, stedelijk ontwerp, architectuur, en landschapsarchitectuur. Circl ontving lof voor ‘de baanbrekende duurzaamheidsaanpak, waarmee in aansluiting op de principes van de circulaire economie een volledig emissievrij pand gebouwd is, dat wereldwijd als educatief middel voor ontwikkelaars kan dienen.’

We zijn zeer trots op de onderscheiding door het ULI. Wat een geweldige aanmoediging om verder te blijven investeren in betere en gezondere gebouwen, en CO2-emissies nog verder terug te dringen.

– Merijn van den Bergh, Directeur Circl

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.