English

Circl wint Europese duurzaamheidsprijs ULI

Lotte de Groot
30 oktober 2020

We knallen uit elkaar van trots! Wij hebben de European Land Institute Award for Excellence in ontvangst mogen nemen. Dit is dé Europese duurzaamheidsprijs voor gebouwen. Van de tien finalisten is Circl verkozen als een van de winnaars. Niet alleen om ons duurzame gebouw, maar ook wat we in het gebouw doen.

Samen met partners bouwen we iedere dag aan Circl movement: een beweging om de duurzame economie aan te jagen. We hebben een bomvolle agenda met prachtige programma’s en evenementen en elke week ontstaan er weer nieuwe samenwerkingen. We delen de kennis en expertise van ABN AMRO om iedereen die met duurzaamheid aan de slag wil op weg te helpen. Op die manier helpen we samen de circulaire economie steeds verder vooruit.

Bij het kiezen van de winnaar werd met verschillende aspecten rekening gehouden. De juryleden vonden dat Circl als ‘first mover’ erin geslaagd is om een breed scala aan duurzame elementen samen te brengen in een nieuwe beweging in de vastgoed sector. Petran van Heel, sector banker Bouw en Vastgoed bij ABN AMRO over het winnen van de prijs: “We zijn erg trots op het winnen van deze Award. Het laat zien dat we op de goede weg zitten. Ik denk dat het ook een onderscheiding is om iedereen aan te moedigen om de grenzen te blijven verleggen voor betere en gezondere gebouwen en het verminderen van de CO2-uitstoot. Als zodanig is het een onderscheiding, niet voor wat er is gedaan, maar voor wat we nog moeten doen.”

Als winnaar van de ULI Europe Awards for Excellence 2020, heeft Circl automatisch toegang tot de ULI Global Awards for Excellence 2021 gekregen. ULI maakt de winnaars van de Global Award in de herfst van 2021 bekend. Mocht Circl dan wederom tot één van de winnaars behoren dan kunt u dit volgen via onze site.

Weten waarom Circl nog meer gewonnen heeft? Dat lees je in dit artikel.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.