English

Getting Fair Faster #2: Verduurzamen van de cacao sector

Circl programmamaker Yvonne Lang in gesprek met Dr. Winston Asante (research manager bij Solidaridad) en Enver Loke (director bij Chocolatemakers) over cacao.
Lotte de Groot
19 januari 2021

Getting Fair Faster – In deze reeks podcasts en online events richten we ons op het versnellen van de verschuiving naar een wereld van duurzamere grondstoffen. Iedere aflevering gaat Yvonne in gesprek met experts uit het veld. Tune elke twee weken in via ons Spotify kanaal of luister de podcast via onze website en praat mee via de socials.

Wanneer je iemand vraagt om zijn guilty pleasure, dan is het antwoord vaak ‘chocolade’. Maar is dit zoete lekkernij wel voor iedereen een pleasure of zit er ook een keerzijde aan de medaille ? Om daar achter te komen gaat Yvonne in deze aflevering aan tafel met Winston en Enver. Samen bespreken zij de wereld rondom cacao. Hoe kunnen we de succesvolle, zakelijke praktijken uit de kleine cacao sector toepassen op grotere schaal? En hoe kunnen we het duurzame ondernemen opschalen in deze sector? Spoiler alert: de Cacao Barometer 2020 geeft ons al een flinke duw in de juiste richting! Pak je favoriete stuk chocolade erbij en ga lekker zitten voor deze podcast.

Luistertijd: 49 min

Je kunt de podcast ook via deze link luisteren.

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.