English

Internationale Vrouwendag: #balanceforbetter

Circl doet mee aan Lock me Up om meer meisjes en vrouwen een veilige toekomst te geven!

Vrouwen wereldwijd een betere toekomst én kansen geven, daar vragen wij vandaag op Internationale Vrouwendag aandacht voor. Gendergelijkheid is een thema wat ons allemaal raakt, want meer balans in geslacht zorgt voor een sterkere maatschappij en bedrijfsleven. Ook jij kunt een bijdragen leveren aan een gender-balanced world. #balanceforbetter.

Zoals onze powervrouw Lotte van Bijsterveld die na de geboorte van haar dochter nog meer besefte dat niet alle meisjes gelijke kansen krijgen om hun dromen te realiseren. Zo zijn er over de hele wereld vrouwen en meisjes slachtoffer van gedwongen prostitutie en mensenhandel. Lotte besloot hiervoor in actie te komen en meldde zichzelf en Circl aan als deelnemer van Lock Me Up; een initiatief van stichting Free a Girl die meisjes bevrijdt uit de prostitutie en een veilige toekomst geeft, en tegelijkertijd de daders gerechtelijk vervolgt.

Sinds de geboorte van mijn dochter voel ik sterk de behoefte om iets terug te geven – Lotte

Van 13 t/m 17 mei is Circl de locatie waar deelnemers zichzelf op sluiten in hokjes van 1 bij 2 meter, vergelijkbaar met de ruimtes in Indiase bordelen. Op 13 mei vindt het Lock me Up Kick-Off event plaats in Circl met interessante sprekers over mensenrechten en nieuwe innovaties en oplossingen in het vakgebied. Eén van de sprekers is Maria Anne van Dijk, hoofd van de afdeling duurzaamheidsrisico’s binnen ABN AMRO, die een lezing geeft over hoe mensenrechtenschending en exploitatie wordt opgespeurd en bestreden.

Maak het leven van meisjes wereldwijd veiliger

Het uiteindelijk doel is om als locatie minimaal 25.000 euro op te halen voor Free a Girl – Lock me Up, maar we gaan natuurlijk voor meer! Doneer of doe zelf mee als deelnemer om awareness te creëren voor dit belangrijke onderwerp. Sponsor Lotte via deze link of Circl via de volgende link. Meer weten, mail ons dan!

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.