English

Kerstdiner e-kookboek – Verrassend, Veelzijdig, Vegetarisch

Laat je inspireren voor je eigen flexitarische kerstdiner door Circl’s chef-kok Rudolf Brand en download nu het e-kookboek met 12 heerlijke gerechten.
Circl restaurant
12 december 2019

De dagen worden korter en de temperatuur daalt. Tijd om op te warmen bij een haardvuur en lekker de keuken in te duiken, want het feestdagenseizoen komt er aan. Uitgerekend dit seizoen vraagt om extra te genieten van alle mooie seizoensproducten en daarom hebben we een kookboek ontwikkeld samengesteld door chef kok Rudolf Brand en boordevol inspiratie met groenten uit het seizoen. Bij het samenstellen van dit kookboek hebben we gekozen voor vegetarische gerechten en houden we een groenere en schonere wereld voor ogen. Want goed voedsel is belangrijk voor iedereen, net als de manier waarop ons voedsel geproduceerd wordt.

Circl Restaurant staat bekend om zijn circulaire gerechten, kwaliteitsingrediënten en duurzame wijnen. Sinds de opening is het de inspirator voor het invoeren van een nieuwe, duurzame visie op zero-waste koken. In de keuken experimenteert chef Brand met duurzame kooktechnieken zoals wecken en fermenteren. Het doel is om (h)eerlijke gerechten te serveren met minimaal energieverbruik en afvalproductie, en om een positieve impact te hebben. Dit is alleen mogelijk met de medewerking van leveranciers die dit gedachtegoed omarmen zoals  GroenHartig, Lindenhoff en Chocolatemakers.

De duurzame, vegetarische keuken is verrassend veelzijdig en met een beetje creativiteit kan iedereen de lekkerste maaltijden serveren. We hopen je met dit kookboek de kennis te geven om jezelf en anderen te inspireren met een smaakvol en duurzaam menu.

 


Willem&Drees Kerstbox

Ben je geïnspireerd door chef Rudolf’s gerechten en wil je je vrienden en familie dit jaar met Kerst verrassen met een vegetarisch kerstdiner? Dan hebben we het makkelijk voor je gemaakt. Circl heeft in samenwerking met Willem&Drees een maaltijdbox samengesteld met alle benodigde ingrediënten voor het FOODIE menu. Met deze kerstbox word je volledig ontzorgd voor kerst met een compleet 4-gangen diner waar je je tafelgasten echt mee kan verrassen en dat zonder ook maar 1 stap in de supermarkt te hoeven zetten. Een goede voorbereiding is het halve werk!

Bestel voor 18 december jouw Kerstbox en je ontvangt alle ingrediënten incl. prachtig receptenboek bij jou thuis.

www.willemendrees.nl/boxen/kerstbox

 


Uiteraard zijn we ook heel benieuwd naar jouw groenten creaties deze kerst!

Deel de foto’s van jouw gerechten via #CirclMovement en tag ons op Instagram via @CirclRestaurant

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.