English

Sluit je aan bij onze Circular Action Heroes!

In onze nieuwe campagne maak je kennis met helden die hun dromen over een betere wereld omzetten in actie.

Deze week verscheen er goed nieuws; uit onderzoek van het Planbureau voor de Leefomgeving komt naar voren dat Nederland al circulairder is dan gedacht.  Er zijn steeds meer activiteiten die we niet onder circulair schaarden maar wel de levensduur van grondstoffen verlengen. Dit laat zien dat de circulaire economie niet iets is voor de elite. (Trouw, 2019)

Iedereen kan bijdragen aan de circulaire economie door kleine stappen te zetten. Dat is precies wat we als Circl willen laten zien met onze nieuwe campagne: Circular Action Heroes. Helden. Je denkt misschien aan grote daden, maar het het zijn de mensen die je bewondert om hun doorzettingsvermogen, die een verfrissende inspiratiebron zijn en die jou motiveren anders te doen of denken. 

Onze circular action heroes zijn net zo gewoon als jij en ik. Maar ze hebben een gedeelde droom: een duurzame wereld waar nog vele generaties van kunnen genieten. Ze komen in actie en maken impact, als ondernemer of in corporates, NGO’s en start-ups gaan ze voor langetermijn waarde. Met hun persoonlijke verhalen willen we jou inspireren om zelf ook de kleine stappen te zetten naar een circulaire wereld.

Just go for it!

We zijn allemaal beginners als het gaat over circulair ondernemen, en juist daarom is het zo belangrijk boegbeelden te hebben die anderen activeren een volgende stap te zetten. Elke stap is er immers één, waar je je ook bevindt!

Enthousiast geworden? In Circl ontmoet je niet alleen gelijkgestemden, maar je kunt ook bij ons terecht voor workshops en events die je handvatten geven om te starten met circulair ondernemen, zoals de Business Innovation Workshops.

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.