Circulair ondernemen betekent produceren zonder afval of vervuiling te veroorzaken. Maar hoe ziet dat er in de praktijk uit? In de serie Ondernemersportretten spreken wij met De Doeners van de Circulaire Economie.
Eten zorgt voor verbinding
Yasmina Khababi, founder van Freshtable, verzorgt circulaire en inclusieve catering voor bedrijven door heel Nederland. Freshtable is een bijna volledig circulaire impact food solution voor bedrijfscatering. Ze kijken niet alleen naar de supply chain, maar ook naar de bezorging van het eten en het composteren van etensresten.
Yasmina’s passie voor voeding begon op jonge leeftijd. Eten zorgt volgens haar voor verbinding. Dit is waarom zowel circulair als inclusief werken belangrijk is voor Freshtable.
Met in deze video
Lees meer
Freshtable
Samen de wereld veranderen, maaltijd per maaltijd.
Ga naar de website van Freshtable.
Impact Heroes: ‘Ik dacht als ik het anders wil doen, moet ik dat vanaf het begin doen.’
Bekijk de indrukwekkende heldenreis van impactondernemer Yasmina Khababi van Freshtable.
De Doeners van de Circulaire Economie: Spinning Jenny
In de serie Ondernemersportretten spreken wij met De Doeners van de Circulaire Economie. Bekijk de aflevering met Spinning Jenny.
De Doeners van de Circulaire Economie: Ahrend
In de serie Ondernemersportretten spreken wij met De Doeners van de Circulaire Economie. Bekijk de aflevering met Ahrend.
De Doeners van de Circulaire Economie: Hydraloop
In de serie Ondernemersportretten spreken wij met De Doeners van de Circulaire Economie. Bekijk de aflevering met Hydraloop.