Podcast

Later is álles beter: Koeloze Kaas

De klimaatpodcast voor realistische mensen over de grootste zuivelboer van de wereld, zonder dieren. Met Niko Koffeman [Those Vegan Cowboys & De Vegetarische Slager] en Babs Kamsteeg [Jonge Klimaatbeweging].

In Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen onderzoeken de Jonge Klimaatbeweging en Circl wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter. Je weet na het luisteren van deze podcast namelijk dat er wat te kiezen is, veel zelfs en ook nog eens veel fijns. Tune elke week in op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts óf luister de podcast hier op de website en praat mee op instagram via @laterisallesbeter

In deze aflevering gaat Sjors Mineur [programmamaker bij Circl] in gesprek met Niko Koffeman [Those Vegan Cowboys & De Vegetarische Slager] en Babs Kamsteeg [Jonge Klimaatbeweging]. Na het succes van de Vegetarische Slager is Niko wederom samen met Jaap Korteweg een bedrijf gestart met een serieuze ambitie. Hij wil namelijk ‘s werelds grootste zuivelboer worden zonder koeien (of andere dieren)! In deze aflevering hoor je hoe dat technisch mogelijk is én wat de positieve impact is als de hele zuivelindustrie door deze innovatie geraakt zou worden. Oh ja, en ook of het een beetje lekker is die koeloze kaas!

Luistertijd: 47 min

Later is álles beter
De klimaatpodcast voor realistische mensen.
Naar reeks