Podcast

Later is álles beter: Op Reis

De klimaatpodcast voor realistische mensen over hoe we in de toekomst op reis gaan. Met Reinout Wissenburg [ProRail] en Jeppe Bijker [Jonge Klimaatbeweging].

Geplaatst op 11 augustus 2021

In Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen onderzoeken de Jonge Klimaatbeweging en Circl wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter. Je weet na het luisteren van deze podcast namelijk dat er wat te kiezen is, veel zelfs en ook nog eens veel fijns. Tune elke week in op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts óf luister de podcast hier op de website en praat mee op instagram via @laterisallesbeter

In deze aflevering gaat Sjors Mineur [programmamaker bij Circl] in gesprek met Reinout Wissenburg [ProRail] en Jeppe Bijker [Jonge Klimaatbeweging]. Zij nemen je mee op reis, een reis naar de toekomst. Want zij willen net als jij de wereld kunnen ontdekken. Zij vragen zich af met welk vervoersmiddel we over 30 jaar zullen reizen en of we dan nog dezelfde soort reizen maken als nu. Reinout en Jeppe laten zien dat we als mensheid pas relatief kort de trein massaal hebben omgeruild voor het vliegtuig en vertellen over de persoonlijke en maatschappelijke verandering die daaraan ten grondslag lag. Zij zeggen dat de verandering ook andersom te maken is: het vliegtuig uit en de trein in. Luister de podcast om te horen hoe je betekenisvol duurzaam kan reizen én welke toffe projecten er op de rol staan op het Europese spoor!

Luistertijd: 44 min

Later is álles beter
De klimaatpodcast voor realistische mensen.
Naar reeks