Podcast

Later is álles beter: Zelf aan zet!

De klimaatpodcast voor realistische mensen over wat jij zelf (samen met anderen) kan doen om een positieve impact te maken op het klimaat.

Geplaatst op 1 september 2021

In Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen onderzoeken de Jonge Klimaatbeweging en Circl wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter. Je weet na het luisteren van deze podcast namelijk dat er wat te kiezen is, veel zelfs en ook nog eens veel fijns. Tune elke week in op Spotify, Apple Podcasts of Google Podcasts óf luister de podcast hier op de website en praat mee op instagram via @laterisallesbeter

In deze aflevering gaat Sjors Mineur [Circl] in gesprek met Nina Somer [BuurtBuik] en Werner Schouten [Jonge Klimaatbeweging]. Iedereen kan iets doen voor het klimaat. Burgers nemen tegenwoordig steeds vaker het heft in eigen handen, maar hoe doe je dat? Nina is al twee jaar vrijwilliger bij BuurtBuik en heeft in het afgelopen jaar met vier anderen een nieuwe locatie opgezet in Amsterdam Oud-Zuid. Wat haalt zij zelf uit haar vrijwilligerswerk, wat heeft ze voor de planeet kunnen betekenen en wat is de toekomst van burgerbijdragen aan het klimaat? Dit alles hoor je in de podcast, luisteren dus!

Luistertijd: 49 min

Later is álles beter
De klimaatpodcast voor realistische mensen.
Naar reeks