Food & Drinks
za 23 mrt 2019, 10.00 - 18.00
CIRCL

Open Toren Dag

Neem deel aan een gratis masterclass, workshop of proeverij en ontdek het mooie uitzicht over de Zuidas.

Tijdens de Open Toren Dag Amsterdam 2019 ben je tussen 10.00 en 16.00 uur van harte welkom in de toren van het ABN AMRO hoofdkantoor, waar je kan genieten van het uitzicht over de Zuidas. Het hoofdkantoor behoort met een hoogte van 105 meter en 24 verdiepingen tot de hoogste gebouwen van Amsterdam. Het kantoorgebouw werd ontworpen door architectenbureau Pei Cobb Freed waarna het in 1999 werd opgeleverd en in gebruik genomen.

Naast het gebouw kan je tijdens de Open Toren Dag ook gratis workshops, proeverijen en masterclasses volgen in Circl Restaurant en Rooftopbar!
Ontdek hoe je een beetje circulariteit thuis kan inbrengen met een masterclass wecken & fermenteren, workshop kombucha brouwen of een heerlijke theeproeverij.

PROGRAMMA:

 

  • Masterclass wecken en fermenteren met Chef-kok Rudolf Brand

Geef nieuw leven aan de oude bewaarmethodes om groenten en fruit te bewaren in een masterclass wecken en fermenteren met Circl’s chef-kok Rudolf Brand. In Circl Restaurant gebruiken we deze methodes voor het bewaren van overschotten aan groenten als tomaten in de zomer, fermenteren we kool tot kimchi en gebruiken we gepickelde pepers in onze cocktails. Ontdek hoe je je eigen huisgemaakte compote of zoetzure groenten kan maken in deze gratis workshop!

Schrijf je nu in voor de masterclass van:

11.30u     VOL

13.00u     VOL

15.00u     VOL

 


  • Workshop kombucha brouwen met YAYA Kombucha

Kombucha, het eeuwenoude drankje, is razend populair in Amerika en nu ook in Nederland. Gezond, super lekker, 100% natuurlijk en het bevat veel minder suiker. Tijdens de workshop proef je niet alleen het drankje, maar demonstreert YAYA Kombucha ook hoe je zelf gemakkelijk kombucha thuis kunt brouwen. Je proeft en ervaart het hele brouwproces!

Schrijf je nu in voor de workshop van:

10.30u

12.30u

14.00u

 


  • Theeproeverij met Huize Theodor

Wil je meer leren over thee, ontdekken welke thee je lekker vindt, onze nieuwste thee proeven en verrast worden door de spannende combinatie van thee en gerechten? Schrijf je dan nu in voor de 45 minuten durende theeworkshop.
Beleef samen met de theesommelier van Four Leaves – Huize Theodor de magie van echte thee! Ontdek het inspirerende verhaal over de afkomst, productie en karakteristieken van oa. witte thee, groene thee, oolong thee en zwarte thee.

Schrijf je nu in voor de workshop van:

11.00u     VOL

13.30u     VOL

15.00u     VOL

 

 

Plaatsen zijn beperkt en vol = vol, dus schrijf je snel in!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.