Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen #3: Fashionably.. On Time!

Met Naz Kawan, Aniek Moonen en Sjors Mineur over over het opschudden van de mode-industrie, lokaal vs globaal en vintage shoppen
Lotte de Groot
19 augustus 2020

In Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen onderzoeken de Jonge Klimaatbeweging en Circl wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen – kunstenaars, ondernemers en politici – maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter. Je weet na het luisteren van deze podcast namelijk dat er wat te kiezen is, veel zelfs en ook nog eens veel fijns. Tune elke twee weken in via ons Spotify kanaal of luister de podcast via onze website en praat mee via de socials. 

In deze aflevering is Naz Kawan te gast. Naz deed na haar opleiding aan het Amsterdam Fashion Institute een studie bedrijfseconomie waarbij ze onderzoek deed naar lokale productie en circulaire oplossingen in de mode- en maakindustrie. Inmiddels is ze succesvol sociaal ondernemer en de Nederlandse Ambassadeur namens One-young-world. Met haar bedrijf A Beautiful Mess zet ze zich in voor verandering van de modewereld, terwijl ze tegelijkertijd mensen met een vluchtelingen-achtergrond helpt een nieuw bestaan op te bouwen. Als de wereld een prachtige puinhoop is, waar begin je dan met opruimen? Juist, precies waar je bent! Naz heeft lokale antwoorden op globale vraagstukken en draagt zo haar steentje bij aan een betere wereld.

Luistertijd: 47 min

Je kunt de podcast ook via deze link luisteren. 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.