Artikel

De Week van de Circulaire Economie

7 februari - 12 februari

Geplaatst op 28 januari 2022

De Week van de Circulaire Economie, misschien ben je dit begrip al ergens online tegengekomen in de afgelopen weken, want het is weer bijna februari. Net als elk jaar vindt ook nu in februari weer deze landelijke themaweek plaats, van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022.

Het is dé jaarlijkse campagneweek voor de circulaire economie waarin veel ondernemers en organisaties hun deuren openzetten om andere professionals mee te nemen in wat zij doen om de transitie te maken naar een circulaire economie. Ook dit jaar fungeert Circl, het circulair paviljoen van ABN AMRO, als centrale hub, naast andere hubs in het land. Het thema dit jaar is: ‘Actieplan voor de toekomst’.

Je eigen actieplan maken: Mijn Actieboek

Om het thema ‘Actieplan van de toekomst’ kracht bij te zetten, heeft Circl een actieboek ontwikkeld. Download de pdf of bestel een (gratis!) hardcopy hier!

Programma Week van de Circulaire Economie

Circl organiseert tijdens de week een vol programma met lezingen, documentaires, workshops, boekpresentaties en talkshows. Onze gasten zijn experts uit de zakenwereld, de wetenschap, de overheid en de financiële sector. Zij schuiven bij ons aan om in gesprek te gaan over de concrete stappen die gezet moeten worden om de transitie nu echt in gang te zetten.

Meedoen aan de week en al onze events bijwonen doe je vanuit je luie stoel! Al onze programma’s worden namelijk uitgezonden via livestreams vanuit Circl. Meepraten kan via de interactieve chat en je blijft op de hoogte van de laatste nieuwtjes en reacties via ons liveblog. Je eigen actieplan maken doe je met ons gratis actieboek.

 

We hebben drie speciale themadagen in deze week, klik op de links voor het programma en om je aan te melden:

Dinsdag 8 februari: Themadag Systeemverandering

Deze dag staat in het teken van systeemverandering. Aan welke knoppen kun je draaien om het economische systeem te kantelen van lineair naar circulair?

Woensdag 9  februari: Themadag Business Transitie

Deze dag staat in het teken van verandering binnen én vanuit bedrijven en hoe je daar als ondernemer het voortouw in kan nemen.

Donderdag 10 februari: Themadag Persoonlijke Transitie

Deze dag staat in het teken van het individu binnen de continu ontwikkelende arbeidsmarkt in een circulaire economie.

Het programmaoverzicht voor de hele week vind je hier.

We hopen je te mogen verwelkomen tijdens de Week van de Circulaire Economie van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari 2022 op circl.nl/wvdce!

Week van de Circulaire Economie
De landelijke campagneweek in het teken van circulariteit.
Naar reeks