do 10 sep 2020, 16.00 - 17.00 uur
Webinar + Circl

Energy Transition Thursday #6 | Warmte- koudeopslag

Verdienmodellen op de Snijtafel
Gratis, extern reserveren

Om onze energiemix snel te vergroenen hebben we meer nodig dan duurzame technieken. Een duurzaam verdienmodel is minstens zo belangrijk. Wie het verdienmodel voor een duurzame techniek sluitend krijgt, heeft goud in handen. In deze serie behandelen we veelbelovende technieken en gaan we dieper in op het verdienmodel achter de techniek. Waar liggen kansen? Welke obstakels moeten nog worden weggewerkt? Wat is feit en wat is fictie? Bij elke sessie ontleden specialisten uit de branche de techniek én het verdienmodel. Daarbij lichten ze de werking van de techniek toe, duiden ze het juridisch kader en verkennen ze hoe financiering kan bijdragen aan versnelling van de techniek.

Deze aflevering gaat over warmte- koudeopslag en is zowel online (webinar) als op locatie (meet-up) in Circl bij te wonen. Lees hieronder meer over de twee opties en hoe jij je kan aanmelden.

1. WEBINAR [16.00–17.30 uur]

De webinar vindt plaats tussen 16.00 – 17.30 uur en je kan je aanmelden via de knop bovenaan deze pagina.

 

2. MEET-UP [15.30–17.30 uur]

We zijn blij dat we de deuren van Circl weer mogen openen voor jullie. Het is daardoor voor 30 personen mogelijk het programma live vanuit Circl bij te wonen*.  Stuur een mail o.v.v. ‘ETT6’ waarin je aangeeft dat jij graag aanwezig bent. De eerste 30 personen ontvangen een uitnodiging!

*Wij zorgen uiteraard dat alle live ontmoetingen op gepaste afstand plaatsvinden en er rekening wordt gehouden met alle regels omtrent de bestrijding van Covid-19.

 

Benieuwd hoe ETT eruit ziet? Bekijk onderstaande video voor een sfeerimpressie van de aflevering over batterijopslag

 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.