Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen #4: impact ondernemen

Met Jouri Schoemaker, Alex Panhuizen & Sjors Mineur over verpakkingsvrije boodschappen, ecovenience en de magie van het proberen
Lotte de Groot
2 september 2020

In Later is álles beter – De klimaatpodcast voor realistische mensen onderzoeken de Jonge Klimaatbeweging en Circl wat er te winnen valt met het redden van het klimaat. Door in gesprek te gaan met optimistische en ondernemende mensen – kunstenaars, ondernemers en politici – maken we jouw toekomst op aarde een klein beetje beter. Je weet na het luisteren van deze podcast namelijk dat er wat te kiezen is, veel zelfs en ook nog eens veel fijns. Tune elke twee weken in via ons Spotify kanaal of luister de podcast via onze website en praat mee via de socials. 

In deze aflevering maar liefst drie vlot babbelende Brabanders: Jouri Schoemaker (oprichter van Pieter Pot), Alex Panhuizen (statenlid Noord-Brabant) en natuurlijk Sjors Mineur (programmamaker bij Circl). Praten, dat kan Jouri wel. Hij is Nederlands kampioen pitchen en tevens de man die een verpakkingsvrije supermarkt nu een keer echt blijvend aan de man krijgt. Hoe lukt hem dat? Z’n vlotte babbel helpt hem zeker maar hij DOET vooral. In deze aflevering hoor je over een ondernemer die niet bang is om fouten te maken en zo de snelste weg probeert te vinden naar de grootst mogelijke impact. Dat die route niet altijd via het gebaande pad loopt blijkt maar weer.. Ga er lekker voor zitten en hoor hoe ook jij kan starten!
Luistertijd: 64 min

Je kunt de podcast ook via deze link luisteren. 

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.