Artikel

Circl Update – We vinden kracht in kennis!

Programmamaker Egidio Bundel ontwikkelt programma’s voor de ABN AMRO Learning Week.

Geplaatst op 9 november 2023

DSC_6191a (2)

Egidio A.T.L. Bundel

Programmamaker CIRCL

Van 13 t/m 16 november is het zover: de Learning Week bij ABN AMRO barst los. Een speciale editie dit keer, want we vieren de 10e verjaardag met een thema dat ons allemaal raakt: liefde. Bij Circl Movement zijn we druk bezig met het vormgeven van inspirerende programma's voor deze dagen. Egidio deelt zijn visie op wat leren voor hem betekent en nodigt iedereen uit om samen te streven naar continue ontwikkeling en duurzame groei.

Leren is als ademen – we doen het allemaal, vaak zonder erbij stil te staan. Maar met een vonkje nieuwsgierigheid openen we de deur naar een wereld vol mogelijkheden. Bij ABN AMRO wordt deze vonk aangewakkerd door de Learning Week, een initiatief dat meerdere keren per jaar plaatsvindt. Ditmaal staat het in het teken van 4 elkaar versterkende perspectieven: liefde voor onze klanten, de maatschappij, de toekomst en natuurlijk onze bank.

Vanuit deze vier perspectieven hebben we programma’s samengesteld die zich richten op lange termijn waardecreatie. Deze programma’s belichten belangrijke thema’s zoals impact denken en -sturen, biodiversiteit, aanstaande wet- en regelgeving (uitgelicht aan de hand van de CSRD), brede welvaart, en de verantwoordelijkheid die we dragen voor toekomstige generaties.

Voor mij persoonlijk is dit een thema dat me aan het hart ligt. Bedrijven moeten toekomstbestendig zijn, maar in een wereld die constant verandert, is er geen pasklaar antwoord voor het hoe. Wat wel vaststaat, is dat we verder moeten kijken dan alleen financiële waarde. We moeten streven naar meervoudige waardecreatie, met de blik gericht op wat komen gaat.

Waarom zijn wij, Circl Movement, betrokken? Als integraal onderdeel van ABN AMRO’s Sustainability Centre of Excellence, zetten we ons in voor het opdoen van kennis op het gebied van duurzaamheid, door middel van onder andere content, bijeenkomsten en programma’s. Deze week is daarom de uitgelezen kans om te laten zien waar we in uitblinken.

Iedereen verdient het om te blijven leren, en ik ben er trots op dat we de mogelijkheid hebben om hieraan bij te dragen. Voor mij is liefde voor nieuwe kennis het vijfde essentiële perspectief. Want in een wereld die constant in beweging is, is liefde voor leren de kracht die ons vooruit drijft.

Check onze website voor artikelen, video’s en podcasts om je kennis te verrijken!