Podcast

Money Matters – Landbouw in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Céline Pessers, sustainability advisor bij ABN AMRO, die samen met boer Jeroen Klompe een essay schreef over regeneratieve landbouw.

Circl Movement

13 mei 2024

Podcast

ma 29 apr 2024

Money Matters – Arbeidsmarktvoorzieningen in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Tof Thissen en Martine Breedveld van het UWV over hoe veel werk er nog aan de winkel is in het domein van publieke arbeidsmarktvoorziening.

Podcast

ma 15 apr 2024

Money Matters – Dynamische Arbeidsmarkt in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Annemieke Roobeek over een arbeidsmarkt waarin het normaal is van baan of sector te wisselen en je blijvend te ontwikkelen op basis van persoonlijke en maatschappelijke behoeften.

Podcast

wo 27 mrt 2024

Money Matters – Kansengelijkheid in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Hans Spekman en Rob Peelen van het Jeugdeducatiefonds over kansengelijkheid voor kinderen.

Podcast

do 14 mrt 2024

Money Matters – Energie in De Nieuwe Polder

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Johan Barnard, Head of International Public Affairs bij pensioenfonds APG, over energie en het financieren van de energietransitie.

Podcast

ma 4 mrt 2024

Money Matters – Schulden in De Nieuwe Polder

Deze week gaat Ruben in gesprek met Geert van Dijk over schulden. In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering horen we de schrijvers van een van de essays uit de bundel.

Podcast

vr 16 feb 2024

Money Matters – Zorg in De Nieuwe Polder

Deze week gaat Ruben in gesprek met Leonie Voragen, senior consultant bij Q-Consult Zorg, en Marc Bruijnzeels, van Health Campus Den Haag, over het Nederlandse zorgsysteem. In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering horen we de schrijvers van een van de essays uit de bundel.

Podcast

do 25 jan 2024

Money Matters – De Financiële Sector in De Nieuwe Polder

Jeroen Rijpkema, CEO van Triodos Bank en vast panellid Björn Vennema duiken in hun essay over de financiële sector. In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering horen we de schrijvers van een van de essays uit de bundel.

Podcast

ma 8 jan 2024

Money Matters – Migratie in De Nieuwe Polder

Volgens Annemiek en Manal van NewBees kan en moet de ontvangst van nieuwkomers in Nederland anders. In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering horen we de schrijvers van een van de essays uit de bundel.

Podcast

wo 20 dec 2023

Money Matters – Jeugdzorg in De Nieuwe Polder

Hedda en Angelo van de Eigen Kracht Centrale gaan in gesprek over hoe de jeugdzorg in Nederland niet goed genoeg werkt. In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering horen we de schrijvers van een van de essays uit de bundel.