do 21 apr, 16.00 - 17.00
Webinar

Energy Transition Thursday #19 | Groene Waterstof

Verdienmodellen op de Snijtafel
Gratis, extern reserveren

Om onze energiemix snel te vergroenen hebben we meer nodig dan duurzame technieken. Een duurzaam verdienmodel is minstens zo belangrijk. Wie het verdienmodel voor een duurzame techniek sluitend krijgt, heeft goud in handen. In deze serie behandelen we veelbelovende technieken en gaan we dieper in op het verdienmodel achter de techniek. Waar liggen kansen? Welke obstakels moeten nog worden weggewerkt? Wat is feit en wat is fictie? Bij elke sessie ontleden specialisten uit de branche de techniek én het verdienmodel. Daarbij lichten ze de werking van de techniek toe, duiden ze het juridisch kader en verkennen ze hoe financiering kan bijdragen aan versnelling van de techniek. Deze aflevering hebben we het over de opschaling van Groene Waterstof.

In 2019 is in het Klimaatakkoord afgesproken om in 2030 4 gigawatt aan vermogen te hebben voor de groene productie van waterstof. Regeringspartijen VVD en D66 roepen het kabinet op om afgesproken doelen meer dan te verdubbelen. “We hebben geen tijd meer te verliezen”. Hoe groot is het gat dat we moeten overbruggen om die ambitie te halen? Welke uitdagingen komen we tegen op het pad van opschaling? En hoe zorgen we dat het enthousiasme rondom Groene Waterstof behouden blijft in de cruciale fase van uitvoering en implementatie waarin we zijn aanbeland? Schrijf je in voor de interactieve talkshow en praat mee met het panel van experts!

Energy Transition Thursday - De energietransitie op de snijtafel
Om onze energiemix snel te vergroenen hebben we meer nodig dan duurzame technieken. Een duurzaam verdienmodel is minstens zo belangrijk. Wie het verdienmodel voor een duurzame techniek sluitend krijgt, heeft goud in handen. In deze serie behandelen we veelbelovende technieken en gaan we dieper in op het verdienmodel achter de techniek. Waar liggen kansen? Welke obstakels moeten nog worden weggewerkt? Wat is feit en wat is fictie? Bij elke sessie ontleden specialisten uit de branche de techniek én het verdienmodel. Daarbij lichten ze de werking van de techniek toe, duiden ze het juridisch kader en verkennen ze hoe financiering kan bijdragen aan versnelling van de techniek. Kom naar Circl en leg elke maand samen met experts de energietransitie op de snijtafel!
Bekijk meer
Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.