Artikel

Magazine ‘Verschilmakers’: nu gratis te downloaden

Hét magazine voor professionals die een positief verschil willen maken.

Geplaatst op 27 mei 2020

‘Verschilmakers’, hét magazine voor professionals die een positief verschil willen maken in hun dagelijkse werkzaamheden.  Met inspirerende verhalen en praktische tools & tips van vakgenoten. Hoe kun jij daadwerkelijk impact maken via je baan of je bedrijf? Hoe maak je jouw organisatie toekomstbestendig ondanks de dagelijkse hectiek? Hoe kun je bijdragen zonder direct een carrièreswitch te hoeven maken? Hoe gaat jouw vakgebied veranderen? Je leest het in ‘Verschilmakers’!

Het aanpakken van wereldwijde problemen is niet voorbehouden aan wereldleiders, uitvinders of idealisten. Nagenoeg alle mensen kunnen met hun werk een cruciale bijdrage leveren aan een toekomstbestendig bedrijf en een gezonde economie. Hoe je dat in praktijk brengt? Je leest het in ‘Verschilmakers, een cocreatie van Circl en Circularities. In het magazine laten directeuren, marketeers, inkopers en ontwerpers  zien hoe ook jij het verschil kunt maken in je dagelijkse werkzaamheden. Hun inspirerende verhalen en praktische tips & tools bieden je handvatten om morgen al een bijdrage te leveren aan een toekomstbestendig bedrijf, een gezonde economie en leefbare wereld.

Professionele skills voor de circulaire economie   Download hier het magazine. 

Circularities vertaalt de theorie van de circulaire economie naar de praktijk. Voor bedrijven en overheden die verschil willen maken. Ze geloven dat een circulaire economie alleen kan worden gerealiseerd wanneer elke professional voldoende praktische handvatten heeft om met circulaire innovatie aan de slag te gaan en intrinsiek gemotiveerd is om elke dag zijn baan, bedrijf en wereld impactvoller te maken. Circularities heeft daarom prijswinnende opleidingen en trainingen ontwikkeld en begeleidt vele bedrijven en overheden met strategische en praktische circulaire vraagstukken. Daarnaast is Circularities verantwoordelijk voor het concept en de realisatie van ‘Verschilmakers’.