Podcast

Money Matters – Dynamische Arbeidsmarkt in De Nieuwe Polder

Met Annemieke Roobeek | 10 april 2024

Geplaatst op 15 april 2024

circl-logo-zwart

Circl Movement

Ruben Koekoek gaat in gesprek met Annemieke Roobeek over een arbeidsmarkt waarin het normaal is van baan of sector te wisselen en je blijvend te ontwikkelen op basis van persoonlijke en maatschappelijke behoeften.

Het zou voor onszelf, maar ook voor de maatschappij goed zijn als mensen meer kansen krijgen om even pauze te nemen of iets nieuws te proberen. Annemieke bedacht hiervoor het idee van ‘Regenerative Development Centres’. Benieuwd wat dat inhoudt? Je hoort het hier.

In deze reeks afleveringen neemt Money Matters je mee door het boek de Nieuwe Polder. Elke aflevering komen de schrijvers van één van de essays uit de bundel aan het woord.

Over De Nieuwe Polder

De essaybundel “De Nieuwe Polder – Hoe rolt geld weer de goede kant op?” laat met twaalf voorbeelden zien hoe samenwerken in de moderne economie belangrijke veranderingen op sociaal, groen en economisch gebied mogelijk maakt. In de bundel worden verschillende maatschappelijke uitdagingen besproken waar we nu mee te maken hebben. Ze doorbreken obstakels, leggen verbindingen en ontdekken nieuwe mogelijkheden. Zo zorgen ze ervoor dat geld op de juiste manier wordt gebruikt, zodat het bijdraagt aan een duurzame, inclusieve en welvarende toekomst.

Money Matters
In de podcast Money Matters neemt Social Finance NL je mee door het landschap van impact investeren en hoor je het laatste nieuws over de impact economie.
Naar reeks