English

ACTUEEL

The Making Of Circl

SPECIALS

special
Business Innovation Workshops

Nederland circulair in 2050. Het bedrijfsleven speelt een sleutelpositie om dat doel te bereiken. Circulaire verdienmodellen bieden veel kansen, op economisch, ecologisch en sociaal gebied. Hoe maak je jouw bedrijf toekomstbestendig? Daar ga je in deze workshop mee aan de slag.

Wat gaan we doen?

Tijdens de Business Innovation Workshop leer je over de circulaire economie en word je uitgedaagd na te denken over de kansen voor jouw bedrijf. Je werkt manieren uit om circulariteit in jouw bedrijfsmodel te integreren. Zo bouw je aan een organisatie voor de toekomst.

Na afloop heb je een helder actieplan. Zo werken we samen naar een circulaire toekomst die vandaag al te financieren is.

We richten ons op gevestigde bedrijven en organisaties. Beslissingsbevoegdheid en goed begrip van processen in de eigen organisatie zijn vereist voor deelname.

Dagindeling

Dag 1

  • Introductie tot de circulaire economie en circulaire verdienmodellen
  • Analyse huidige waardeketen
  • Breng de circulaire kansen voor jouw bedrijf in kaart
  • Een rondleiding door circulair paviljoen Circl

Dag 2

  • Inspiratie door innovatieve circulaire ondernemers
  • Je stelt een concreet stappenplan op voor jouw bedrijf
  • Pitch je plan aan de vakjury

Netwerk

Per workshop nemen tien afgevaardigden van directieniveau van de deelnemende organisaties deel.

De eerste dag word je begeleid door een van de leden van de ABN AMRO Groene 40.

Op de tweede dag kan deelname worden aangevuld met een gemotiveerde ‘junior’ collega.

Na de workshop maak je deel uit van de Circular Business Community. Deze streeft naar een versnelling van de transitie naar een circulaire economie door ondernemen en samenwerking.

Deelname

Wil je deelnemen aan de workshop? Neem contact op met je ABN AMRO relatiemanager of mail naar sustainable.finance.desk@nl.abanamro.com. Vertel ons hierin over jouw bedrijf en jouw motivatie. Wij nemen binnen een week contact op.

Praktische informatie

Locatie
Circl Amsterdam
Gustav Mahlerplein 1B
1082 MK, Amsterdam (tenzij anders vermeld)

Tijd

Twee dagen, 09.00 – 17.00 uur

Voorkennis

Enige kennis van/grote interesse in de circulaire economie en serieuze interesse in toepassing hiervan op de core business van de eigen organisatie.

Kosten

Pay as you like

special
CIRCL College Tour
special
Energy Transition Thursday

Om onze energiemix snel te vergroenen hebben we meer nodig dan duurzame technieken. Een duurzaam verdienmodel is minstens zo belangrijk. Wie het verdienmodel voor een duurzame techniek sluitend krijgt, heeft goud in handen. In deze serie behandelen we veelbelovende technieken en gaan we dieper in op het verdienmodel achter de techniek. Waar liggen kansen? Welke obstakels moeten nog worden weggewerkt? Wat is feit en wat is fictie? Bij elke sessie ontleden specialisten uit de branche de techniek én het verdienmodel. Daarbij lichten ze de werking van de techniek toe, duiden ze het juridisch kader en verkennen ze hoe financiering kan bijdragen aan versnelling van de techniek. Kom naar Circl en leg elke maand samen met experts de energietransitie op de snijtafel!

Notificatie:
AdBlocker gedetecteerd.
Door het gebruik maken van dit soort software, kan de website minder goed tot slecht functioneren.